Blog

De internationale toekomst van Hamilton Bright

Overname Hamilton Bright biedt internationaal perspectief

Met heel veel plezier en trots konden we eind juli 2017 onze opdrachtgevers en medewerkers op de hoogte brengen van het feit dat Hamilton Bright onderdeel is geworden van Advantage Smollan. Deze overname is een prachtig compliment voor de Hamilton Bright Group. Na 16 jaar achterelkaar ‘’double digit grow’’ in de Benelux, waren we toe aan Internationale groei. Dat wij dit mogen doen met Advantage Smollan is voor ons bedrijf een geweldig compliment. Op eigen kracht zou teveel tijd en risico met zich meebrengen.

Learning journey

Hamilton Bright mag marketing en sales activiteiten ontwikkelen, uitvoeren en analyseren voor vele A-merken. In de Benelux is Hamilton Bright de absolute marktleider geworden op dit gebied. Met 14 bedrijven onder de Hamilton Bright Group en evenzovele diensten, is het bedrijf altijd in beweging. Dit biedt voor ambitieuze starters op de arbeidsmarkt een geweldig platform om zich te ontwikkelen. Want persoonlijke ontwikkeling en perspectief staan bij ons hoog in het vaandel. Iedere medewerker krijgt een eigen ‘’learning journey’’ aangeboden en dat geeft een uitstekende basis voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn er groeikansen zat bij Hamilton Bright, waarbij we jouw ontwikkeling het belangrijkste vinden. Zolang jij ontwikkelt en tevreden bent met je functie, zijn wij gelukkig met elkaar. Heel veel oud-medewerkers van Hamilton Bright werken nu bij een van onze opdrachtgevers en geven daar een prachtig vervolg aan hun carrière. Daar zijn we trots op en zullen we volop stimuleren. En met de overname door Advantage Smollan komen daar internationale groeikansen bij.

Internationale carrière

Hamilton Bright bestaat 17 jaren is continu op zoek geweest naar schaalvoordelen om zodoende efficiënter te werken en meer te kunnen betekenen voor onze opdrachtgevers. Dit heeft Hamilton Bright tot grootste speler op haar gebied in de Benelux gemaakt. De stap naar Europa gaan we samen doen met Advantage Smollan. Want net als voor onze medewerkers geldt, willen wij als bedrijf continu perspectief zien. Met deze grote internationale stap is die er volop. We weten daarom zeker dat we over enkele jaren kunnen zeggen dat we veel medewerkers van Hamilton Bright aan een internationale carrière hebben geholpen. En dat maakt trots.

Egon Diekstra
CEO