Blog

Onze ambassadors!

Afgelopen jaar mochten we weer veel nieuwe collega’s verwelkomen. Stuk voor stuk aanwinsten! Zoals dat gaat hebben we ook afscheid genomen van een aantal geweldige collega’s. Gelukkig betekent het bij ons niet “uit het oog, uit het hart”. Jaarlijks plannen we een aantal momenten om onze Legends (zo noemen wij onze alumni) weer te zien en met elkaar bij te praten. Vaak tijdens een etentje of een leuk event. We vinden het mooi om deze mensen te blijven volgen en zijn geïnteresseerd in hoe het met ze gaat. Ook zij zijn onze ambassadeurs.

En zo kan het ook zomaar voorkomen dat een Legend weer bij ons aan de slag gaat na een aantal jaar elders ervaring te hebben opgedaan. En daar worden we allemaal blij en beter van.

Recruitment fact

Toen ik de marketing en recruitment cijfers over heel 2017 analyseerde stuitte ik op, hier wilde ik het al graag even over hebben, voor ons echte ontzettend belangrijke cijfers die ons onwijs trots maken!

Wat blijkt nou? Van alle aangenomen medewerkers van 2017 bleek 17% aangedragen te zijn via en collega, kwam 38% via zijn/haar netwerk bij ons terecht en kende zo’n 50% al medewerkers van Hamilton Bright alvorens bij ons aan de slag te zijn gegaan!

Nu geven deze cijfers eigenlijk gewoon niks meer en niks minder weer dan dat onze medewerkers en onze Legends echt fantastische ambassadeurs zijn. En dankzij hen mogen wij jaarlijks nog meer geweldige collega’s verwelkomen. Echt iets om trots op te zijn!

Wie ken jij bij Hamilton Bright

Vraag jij je nu ook af wie jij al kent bij Hamilton Bright? Check deze link en klik op de visual. Dan wijst de rest zich vanzelf. Je kunt namelijk heel makkelijk vragen aan je netwerk hoe zij het werken bij Hamilton Bright ervaren (of hebben ervaren) om zo een weloverwogen keuze voor ons te kunnen maken.

Zien wij elkaar in 2018?

Oja, bekijk hier ook de video van Joël’s werkdag! Hij werkte als Sales Representative voor allemaal gave merken. Wanneer het ene project afloopt mocht hij aan de slag voor een ander project. En zo kon hij voor heel veel verschillende merken fulltime aan de slag.

Groetjes, Marije Tolsma