Jouw carriere

Jan Willem van Hal

Jan Willem van Hal Jan Willem van Hal Jan Willem van Hal

Buitendienstmedewerker van het jaar!

Tijdens mijn studie ben ik begonnen als parttime medewerker bij Hamilton Bright. Al snel merkte ik dat HB veel waarde hecht aan kwaliteit; dit zag je terug in de uitgebreide trainingen die werden gegeven voor de diverse projecten. Of je een project van één dag of van twee weken deed, je ging altijd goed voorbereid op pad.
Hieraan merkte ik dat HB een professioneel bedrijf is, voor zowel het personeel als haar klanten. In deze tijd heb ik niet alleen het sales vak geleerd maar ook om te werken binnen een grote organisatie.
Na mijn studie wilde ik graag voor Hamilton Bright blijven werken en mijn voorkeur ging uit naar een salesjob binnen de horeca. Deze kans werd al snel geboden en vijf jaar geleden ben ik gestart als Junior Rayon Manager OOH. Inmiddels werk ik met veel plezier als Senior Rayon Manager OOH.
Hamilton Bright heeft mij, mede door trainingen en de juiste coaching, de kans geboden mij te ontwikkelen binnen mijn vak. Het resultaat hiervan is dat ik afgelopen jaar ‘Buitendienst medewerker van het jaar’ ben geworden. Een enorme eer, waarvoor dank!