Jouw werkgever

In 2000 is Hamilton Bright opgericht door twee vrienden die samen vonden dat er in winkels veel aanbod was, maar een duidelijke begeleiding in het aankoopproces richting de klant ontbrak. Winkels lopen omzet mis en de klant heeft niet altijd een product in zijn bezit wat mogelijk op al zijn koopbehoeftes aansluit. Dat kon beter!

Tot op de dag van vandaag blijven we innoveren en willen we het beste voor de klant en de consument. En dat doen we inmiddels samen met ruim 650 collega’s.
Wie de klant is, dat is voor iedere afdeling binnen Hamilton Bright anders. Werk je in een buitendienst team, dan is het merk dat jij vertegenwoordigt de klant. Wanneer je op de binnendienst werkzaam bent, dan kan je klant zowel een merk zijn of een interne collega. Binnen de afdeling recruitment zien wij sollicitanten ook als klanten. En daar willen we het aller beste voor.

Onze cultuur

De cultuur van ons bedrijf met 650 collega’s is het best te omschrijven als een leergierig, het werk goed willen doen en de klant daarbij nooit uit het oog verliezen. We zijn ook kritisch, hoe kunnen we het de klant en consument nog gemakkelijker maken. We wachten niet af maar we ondernemen actie en we zorgen ervoor in onze aanpak vernieuwend te zijn passend bij het merk en de doelstellingen. Daar krijgen we energie van! We gaan open met elkaar om. Een stilte is dan ook tijdens de gezamenlijke lunches nog nooit gevallen. Er wordt veel binnen het bedrijf (en ook daar buiten) met elkaar ondernomen. Doordat we elkaar goed kennen, weten we wat de ander beweegt en bezig houdt. Dat maakt het samenwerken nog leuker!

Stuur jouw open sollicitatie