Procedure

Sollicitatie procedure

Solliciteer

1. Solliciteer

Heb je gesoliciteerd? Super! Je mag binnen 5 werkdagen een berichtje van ons verwachten.

Telefonisch interview

2. telefonisch interview

Een van onze recruiters neemt contact met jou op voor een telefonisch sollicitatiegesprek.

Eerste gesprek

3. Eerste gesprek

Wij vragen jou het hemd van het lijf en dit mag je natuurlijk ook bij ons doen.

Referentie inwinnen

4. Referentie inwinnen

We horen ook graag van je oude collega's/managers hoe goed je bent!

Tweede gesprek

5. Tweede gesprek

We betrekken onze klanten en collega's graag bij de aanname van een nieuwe medewerker. Zo kun jij ook zien of je matcht met hen.

Assessment

6. Assessment

Afhankelijk van de rol die je bij ons gaat vervullen, nemen we een assessment af om in te kunnen schatten hoe we jouw ontwikkelplan vorm kunnen geven.

Optioneel: Case

7. Optioneel: Case

Wanneer je als manager of specialist solliciteert, zijn we erg benieuwd naar je visie en aanpak. Dit zien we graag terug in een case.

Contractaanbod

Contractaanbod

We make you an offer you can't refuse.

Procedure

Dat jij bij ons solliciteert zien wij als een compliment. Daarom behandelen wij jouw sollicitatie serieus en zorgvuldig. We willen je niet onnodig lang laten wachten op een reactie. Want we begrijpen dat je wilt weten waar je aan toe bent, zodat je daar zelf ook weer je stappen op kan ondernemen.

Wanneer je bij ons solliciteert dan mag je van ons verwachten dat we jou juiste, tijdige, eerlijke en transparante berichtgeving doen toekomen. Om het meer inzichtelijk te maken hebben we de stappen in de sollicitatieprocedure hierboven voor je uiteengezet. Word je niet geselecteerd dan zullen we jou aangeven waar het op spaak loopt. Soms hebben we nog handige sollicitatietips of opbouwende feedback. Je hoeft hier natuurlijk niets mee te doen.

 

Tijdens het werving- en selectieproces maken wij in onze communicatie naar sollicitanten naast de telefoon ook gebruik van het versturen van e-mails. Zijn er onverhoopt toch zaken voor jou niet duidelijk, hebben wij jouw brief/cv verkeerd geïnterpreteerd of ben je het ergens niet mee eens, dan mag je ons hier altijd over bellen of e-mailen. Onze directe nummers staan in de email of onderaan de vacature waarop je hebt gereageerd.